Shaza Creative Enterprise

"Potretkan Mimpi Yang Terindah..."
Your Partner in Photography, Wedding Planner, Web Design and IT Services

Couple Outdoor Photo Session - Badran & Kamila





Posting ini bagi menggantikan posting untuk En Muhammad Badran bin Tan Sri Ghazali dan Puan Kamila bt Adam yang dibuat sebelum ini. Setelah beberapa perbincangan akhirnya pada 31/1/09, te"realisasi"lah sesi untuk Badran dan Isteri untuk sessi Outdoor "Free n Easy" mereka. Lokasi penggambaran bertempat di Bukit Ekspo, Universiti Putra Malaysia (UPM), tempat penuh kenangan buat pasangan ini semasa masing-masing menuntut di UPM dulu...
Terima kasih tak terhingga buat pasangan ini atas kepercayaan yang diberikan...







Akhir sekali, mari kita lihat apa komen rakan-rakan di flickr.com mengenai foto ini di http://www.flickr.com/photos/shazaphoto/3244379448/


Sekian

©Shaza Photography

4 comments:

First pic tu cun, cuma love tu cam potong sket...

 

yeke?aku suka tgk pokok2 tu.. :-)

 

wei...kami ske pic yang 1st tu jugak...macam best..tak pernah g tgk org amek pic mcm tu..mcm mana la ampa leh dapat idea..bagus2...kreatif

 

Tu namanya silhouette, Rizal yg shoot. Dia cukup minat shot2 mcm nie, dan memang bab2 photoArt bidang kepakaran dia...

 

Flickr