Shaza Creative Enterprise

"Potretkan Mimpi Yang Terindah..."
Your Partner in Photography, Wedding Planner, Web Design and IT Services

"Open Counter" di Masjid Al-Azim, Melaka

©Shaza Photography dengan kerjasama Pusat Islam Negeri Melaka akan mengadakan "Open Counter" selama dua hari bertempat di Masjid Negeri Al-Azim, Melaka untuk mempamerkan produk-produk fotografi, pertanyaan mengenai pakej serta tempahan. Kaunter kami akan dibuka di Lobi Utama, Masjid Negeri Al-Azim pada 11/4/09 dan 12/4/09 bermula jam 11pagi hingga 5.oo petang. Datanglah beramai-ramai..


Update:
Sekitar Pameran oleh ©Shaza Photography di Masjid Negeri Al-Azim Melaka sempena Kursus Pra-perkahwinan Islam peringkat Negari Melaka sesi April 2009. Terima Kasih kepada peserta dan "bakal-bakal pelanggan" yang sudi meluangkan masa bersama kami. Terima Kasih yang tidak terhingga juga buat Pusat Islam Negeri Melaka atas kerjasama dan sokongan yang diberikan. Jumpa lagi pada bulan May dan June 2009 nanti!!


Sekian ;

3 comments:

Promotion hang mmg dasat la wei...

 

Biasala, mencari makan... dah nampak ada ikan banyak apa lagi, tahan la pukat,Insyaallah lekat... ehhehehehehe

 

Ok Jai... kenape tak balik makan kenduri yang dulu tu? 31/5/2009 Pak Nik Jalil nak sambut 2 menantu, 6/6/2009 nan tok ngei sambut menantu juga... Man Tompel juga akan time menantu gak, tapi tarikh tak tau lagi...
Salam... Kak Ji pun kirim Salam gak..

 

Flickr